Himmel, se Havet!

Den limegrønne poncho

søndag 25. juli 2010klokken 15:31 · 9 kommentarer · Strik

Den er nu blevet helt færdig. Min første, som tidligere nævnt. Efter en del bøvleri frem og tilbage lykkedes det mig at nå frem til et resultat, som jeg kunne forlige mig med.

Jeg smed den i vaskemaskinen, og gav den en 30 graders kold skylle med efterfølgende centrifugering. Det var med let fugtige håndflader, at jeg hev den ud igen kort tid efter, men den havde klaret turen, og så stadig meget normal ud. Den blev lagt til tørre på stuegulvet, hvor den efter et par timers ro, blev indtaget af nattegudinden, der fandt den yderst blød og bekvem.

Det er dejligt, at mit første forsøg udi ponchostrikkeriet kunst lykkedes så godt, for udtrykket blev lige præcis, som jeg forestillede mig, at det skulle ende med. Hverken mere, eller mindre, bare perfekt.

Og tilsidst kommer lige de lune, langhårede facts:Opskriftsnummeret er 42292 fra Hjertegarn, garnet ligeså og hedder ‘Play it’, 62% mohair og 38% acryl, farve 1210, som jeg kalder mørk limegrøn. Til kanten endte jeg med at bruge en smuk Noro Kureyon Sock, som jeg fik famlet mig frem til i min garnsamling.

Did you like this? Share it:

9 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy