Himmel, se Havet!

Rygrad som Rocky

søndag 30. maj 2010klokken 10:09 · 5 kommentarer · fitness, Ve og vel

Rocky har forladt mig. Kaffen er væk, og spinatbrødet med jordbær er også forsvundet. Kan jeg snart udsætte det længere? Byens Hotel venter, og omstændigheder har gjort, at jeg ikke har været der som planlagt. Tiden holder vejret, mens jeg ubeslutsomt roder rundt med viljestyrken.

Rocky, Rocky, Rocky! Hvor er du?

Skrivebordet flyder i småsedler med opgaver, der skulle have været fejet af bordet sidste søndag. Jeg tjekker muligheder for at lave noget andet, men vender hele tiden tilbage til udgangspunktet. Og så ved jeg godt, hvad klokken er slået.

Okay Rockyboy, here I come!

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy