Himmel, se Havet!

Rolig roning giver ro

søndag 23. maj 2010klokken 11:31 · 7 kommentarer · Ve og vel

Er jeg sej? Nah, ikke sådan hardcore sej, men jeg er glad. Det kunne jeg se i spejlet foran romaskinen på Byens Hotel hertil formiddag. Det var mig, den der glade kvinde, der kokrød i bærret sad, og bællede vand i store slurke efter at have roet, det der vist svarer til fem kilometer.

Jeg har aldrig rigtig forstået det med fitness og motion i rå mængder, og måske kommer jeg heller aldrig til det, men jeg ved nu, at det er blevet en del af min hverdag, for det gør mig glad, og det gider jeg godt gå efter.

Selvom jeg har brugt tid på kalorieforbrænding, sidder jeg nu her, og har masser af tid til min rådighed. Faktisk føles det som om, at jeg har mere af det end, hvis jeg ikke havde været omkring romaskinen og de andre underlige apparater. Jeg sidder nu her nyvasket, og strøget med en badeolie, der dufter svagt af roser. Og er glad og svært tilfreds med mig og min nye stil.

Måske, hvem ved, cykler jeg en tur senere!

Did you like this? Share it:

7 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy