Himmel, se Havet!

Svedige håndflader

fredag 21. maj 2010klokken 18:04 · 9 kommentarer · Ve og vel

I dag skulle jeg til et møde på Østerbro. Jeg cyklede derud! Aldrig har jeg oplevet så ofte, at få svedige hænder som lige for tiden.

Jeg bevæger mig godt nok rundt i mange nye sammehænge, men det går ikke i håndfladerne. Næ, det er al den motion, jeg har rodet mig ud i. Cykelture på både TrilleNyx og motionshesten på Byens Hotel. Svedige håndflader, når jeg står, og hiver i underlige apparater, der omdanner fedt til muller.

Siger de.

Min læderjakke er blevet rummelig, når jeg lyner den, kjoler bliver strammet ind i løbegangene, og underhylerne hænger nærmest og slasker. Om lidt har jeg tabt syv kilo.

Did you like this? Share it:

9 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy