Himmel, se Havet!

Badevægt

lørdag 24. april 2010klokken 19:41 · 4 kommentarer · Køkkenskriverier, Ve og vel

Jeg er på. I den grad. Indfanget af Madlog.dk. Faldt lidt ind i rolle som kontrolbamse, men blev brutalt hevet ud af den, da badevægten gik itu i går. Nu har jeg haft den stående uberørt hen i en evighed og så…

Dagens ret var Bjørnens gode burgere, men jeg har fået dem serveret i en modereret udgave, der pynter på madloggen. Dressing rørt af Thieses fromage frais med sennep, så det sang. Dertil bagte tomater og en håndfuld grønne asparges, der blev glemt, og derfor kom ud i en lidt crispy tilstand, men for filan, hvor de smagte godt. Fuldkorns burgerboller, så banen virkelig er kridtet op.

Tænk, jeg tror på det her.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

 • Susanne

  Jeg synes det lyder rigtig dejligt 🙂

 • Zette

  Du går da sandelig til vaflerne – som en kollega kom for skade at sige… Eller det er jo så det, du ikke gør, du går til grovbollerne og det sunde.
  Min badevægt trænger vist til nye batterier, for den er godt nok noget utydelig i tallene – hvilket dog kan gøre godt, for så kan jeg bilde mig ind, at der står 8 og ikke 9 til sidst 😀

 • Anita Jensen

  Jeg har hørt, at mange bruger madlog. Jeg er selv begyndt at bruge en anden kalorietæller. Ved du, om den er ligeså god som den du bruger? Jeg har hørt godt om dem begge, og nu er denne her blevet gratis – så tog jeg sgu chancen med den 🙂

  Mvh

 • Sifka

  Jeg har kun prøvet madlog, men gratis er altid godt, så mon ikke det fungerer?

Læg en kommentar

Jimmy