Himmel, se Havet!

Badevægt

lørdag 24. april 2010klokken 19:41 · 4 kommentarer · Køkkenskriverier, Ve og vel

Jeg er på. I den grad. Indfanget af Madlog.dk. Faldt lidt ind i rolle som kontrolbamse, men blev brutalt hevet ud af den, da badevægten gik itu i går. Nu har jeg haft den stående uberørt hen i en evighed og så…

Dagens ret var Bjørnens gode burgere, men jeg har fået dem serveret i en modereret udgave, der pynter på madloggen. Dressing rørt af Thieses fromage frais med sennep, så det sang. Dertil bagte tomater og en håndfuld grønne asparges, der blev glemt, og derfor kom ud i en lidt crispy tilstand, men for filan, hvor de smagte godt. Fuldkorns burgerboller, så banen virkelig er kridtet op.

Tænk, jeg tror på det her.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy