Himmel, se Havet!

Lønningsdag.

tirsdag 31. juli 2007klokken 21:44 · 8 kommentarer · Tanker om ting og tilstande.

En gang i mellem blir jeg nødt til at konstatere om, jeg stadig er en fattig and. Det skete her til aften. Jeg måtte ha’ vished og ja, jeg er stadig en fattig and. Der er ikke meget guld på kistebunden i øjeblikket.

Energiniveauet er desværre også lavt her til aften og jeg orker ikke at få de historier fra hånden, som ligger klar på hjernekistebunden, men de skal nok komme blive sluppet løs så småning om, selvom en efterårsstemning har sneget sig ind alt for tidligt.

I morgen starter min yndlingsmåned og jeg håber at det betyder bedre vejr. Jeg har et par gode oplevelser i sigte, og de vil tage sig bedst ud i sommerdress.

På trods af den lidt sløve stemning håber jeg på at I stadig vil kigge forbi for pludselig er jeg oppe i omdrejninger igen…

Did you like this? Share it:

8 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy