Himmel, se Havet!

Ris og resultater.

søndag 29. juli 2007klokken 20:05 · 3 kommentarer · Strik

Bjørnen kom tomhændet hjem. Ingen ris i dag, bedre held i morgen. For der er mad nok til i morgen.

Det bekom os vel, Andrea, meget. meget vel, og nu er vi stopmætte og er faldet om i de bløde møbler. Ja det vil sige, i første omgang er det Bjørnen, der er faldet foran fjerneren. Katten har ligget ned hele dagen, så deri er intet nyt.

Jeg selv, har en halsklud og en stak knappenåle, jeg skal lege med, for jeg er blevet færdig med førsteforsøget med aflangt Birch, og det er jeg glad for. Pyha, men med maven fuld af karryret er det ikke strikketøjsopspænding nede på gulvet, jeg har allermest lyst til.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy