Himmel, se Havet!

Harmonisk balancegang.

torsdag 26. juli 2007klokken 17:15 · 3 kommentarer · Tanker om ting og tilstande.

Erfaring høstet i løbet af ugen, siger mig, at det er bedst at få det fra hånden, som jeg eventuelt har planlagt, inden jeg sætter mig. I går rørte jeg kagedej, nærmest med tasken stadig hængende fra skulderen, og i dag har jeg slået brøddej op, mens jeg nussede katten og pakkede indkøb ud.

Hvorfor nu det?

Fordi jeg er rungende træt nå jeg kommer hjem fra jobbet. Sætter jeg mig ned, er jeg svær at overtale til at rejse mig igen alt for meget. På den anden side vil jeg ikke slippe det gode brød og alle de andre gode sager jeg kører i køkkenet. Jeg slapper af i mit køkken og jeg genfinder balancen. Det er vigtigt for mig.

Derfor kommer jeg, i øjeblikket, væltende ind af døren og går i køkkenet straks. Jeg ordner aftensmad, opvask og hvad jeg nu har kørende.

Stressende? Absolut ikke, bagefter sætter jeg mig tilrette i harmoni og balance, og klipper de første kaniner ved 21-tiden.
Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy