Himmel, se Havet!

Dage med hold

lørdag 23. januar 2010klokken 11:59 · 5 kommentarer · Køkkenskriverier, Ve og vel, Weekendsysler

I torsdags sad jeg uvidende om et vidtåbent vindue i køkkenet, og spillede mit spil. Resultatet blev et ubehageligt hold over lænden, som i dag stadig driller mig meget. Jeg skifter mellem ro med ispose og bevægelse, krydser fingre, og håber, at holdet snart slipper sit greb.

Som sagt bevægelse.

Og bevægelse fik jeg sat i tingene i det lille køkken, hvor en hjemmerystet omgang økologisk rugbrød blev piftet op med en pæn håndfuld græskarkerner, og derefter sat til hævning. Nu står det, og hygger sig i den varme ovn. Det er rektangulært, praktisk og nemt.

Holdet holdt ud til en omgang af de nemme pandekager fra Jamies bog, og for egen regning tilsatte jeg også lidt kanelsukker og en banan. Efter to panodiler, en lille stak pandekager og en kop kaffe, er det igen blevet tid til en pause med indpakket kulde hvilende over lænden. *Suk!*

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy