Himmel, se Havet!

Kompot med næsehorn.

tirsdag 19. juni 2007klokken 19:35 · 6 kommentarer · Nuet

Jeg tyede til fru Plum. Hun har skrevet en dejlig kogebog om al det søde. Kan anbefales. Hun og denne bloggers kommentar inspirerede mig til følgende:

Rabarberstilke skåret i stykker, ikke for små og ikke for store. Op i bradepanden. Næsehornsingefær skrælles og skives tyndt. En citron skives og der smides lige tre fire styks stjerneanis oveni det hele. Drysses tæt og godt med Muskovado og lys rørsukker.

Lige inden ovnlågen klappes i, gribes jeg af indskydelse og smider et par skiver rød grape i kvarter med. Ovnen er kold og termostaten stilles på 150 grader. Nu spises og blogges der indtil det begynder at dufte. Så kigger jeg lige ind i kompotovnen engang i mellem.

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy