Himmel, se Havet!

Min stakkels søndag

søndag 30. august 2009klokken 18:49 · 3 kommentarer · Weekendsysler

Jeg har ikke behandlet min søndag særlig pænt. Jeg har sjusket med den, og brugt den på tant og fjas. Ikke en eneste fornuftig ting har jeg udført, siden jeg vippede stængerne ud af sengen i morges ved syv-tiden.

Strik, film og spil har ladet tiden gå op i ren røg og spild. Men sjovt har det været, sådan at brænde spildtid af.

Dagens ret i dag er rester fra i går, som Bjørnen tryllede om til en slags chili con carne, dog uden bønner. Han klarede ærterne med en dåse flåede tomater, og et ekstra skud chili. Det fungerede fint med brød til.

Nu vil jeg vende tilbage til sofaen og se, om der er noget fjernsyn, jeg kan fortsat kan spilde tiden med, nu jeg er igang. Ellers er der nok et eller andet spil, jeg endnu ikke har prøvet.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy