Himmel, se Havet!

Før desserten

lørdag 15. august 2009klokken 22:11 · 1 kommentar · Fest og fejring

Det burde ikke være den store overraskelse, sagde Andrea til mig, men jeg anede ikke, hvad der var i den limegrønne pakke, som jeg åbnede før vi gik om bord i de Barndomsminder, der var dagens dessert.

Da jeg havde fået det limegrønne papir af, rystede jeg forsigtigt den bobleplastpakke, der så kom frem. Nu var jeg på sporet, men helt sikker blev jeg altså først, da det smukke ølglas fra Glas-Smedjen i Hundested Havn blev viklet fri af det inderste silkepapir.

For filan da, lige, hvad jeg ønskede mig den solskinsdag, jeg første gang beundrede dem, og lige, hvad jeg ønskede mig nu.

Tusind tak, Andrea, og glasset er på behørigvis blevet indviet i godt hvedeøl fra Gourmetbryggeriet. Den med masser af plaster og jod.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy