Himmel, se Havet!

De løse ender

lørdag 15. august 2009klokken 20:14 · 1 kommentar · Fest og fejring

Inden vi forsvandt videre opad, var jeg et smut i kælderen, hvor man kunne finde skinnende hvide toiletter bag sorte døre, der skinnende som lak. Ved de skinnende hvide vaske stod Tromborg-sæbe i holdere, og stakke af kridhvide gæstehåndklæder lå parat. De sølvkantede spejle strålede. De blanke armaturer strålede.

Og så lugtede der af kalvefond, hvilket langt er at foretrække for den tis-lugt, jeg ved et tidligere Tivolibesøg rendte ind i på toiletterne under koncertsalen. Nimb har åbenbart helt anden og højere rengøringsstandard, og hurra for det.

Hendrick’s skulle der i drinksglassene, og Hendrick’s blev jeg vild med. Bulgarske rosenblade og agurk, det er lige mig. Dejligt med tonic i, men den smagte også rigtig, rigtig godt rå og ublandet.

En karaffel med saltede nødder gik fint i spand med ginen, og de lækre omgivelser, med kæmpe krystalkroner, kæmpe sølvrammede spejle og en kæmpepejs med blussende ild, gik fint i spand med min store fornøjelse. Der var plads til mig i det rum, og jeg drak det hele, nå nej, altså ikke min GTA, i store nydelsesfulde slurke.

Og så gik vi i Zum Biergarten. Og gjorde, hvad vi plejer. Indslevs hvide hvede fra fad. I høje slanke glas.

På trods af frokost, og stor kokkekunst, blev vi igen sultne, og endte med meget store bøffer på meget varme støbejernstallerkener på Hereford Beefstouw. Det lignede helt sig selv, med postkort, kuglepen og viskestykke. Om de stadig gør i hundeposer, ved jeg ikke, for jeg glemte at spørge.

Ja ja, jeg kan godt se den sidste sætning kan drejes lidt uheldigt, så lad os skynde os videre i Pariserhjul, Balje og Galej. For der fandt man os også. Hujende og hylende af grin. Af den reneste fornøjning, og for mit vedkommende også lidt af højdeskræk.

Da klokken ramte 22.00 og N*E*R*D gik på, stod vi af, og turen var slut, og vi trak mod hver sit offentlige transportmiddel. På vejen hjem lænede jeg mit trætte hoved mod ruden i linie 250S, og havde trods det uvante kaffeindtag ingen problemer med at sove, da jeg nåede så langt.

Se, det var en rigtig fødselsdag!

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy