Himmel, se Havet!

Købt!

onsdag 13. juni 2007klokken 16:43 · 5 kommentarer · Smykker.

Jeg ved ikke, hvordan, men forleden solgte jeg en stak ørenringe og i dag faldt jeg over et par uimodståelige tilbud eller tre. Seriøst tilfældigt.

For det første to fajancefade fra den kongelige, sat vanvittigt ned i pris. Dernæst to opbevaringstasker, nogenlunde mønster- og farvesat. Tredie køb var to notesbøger i pæn størrelse, også med en pæn prisnedsættelse.

På min mobil lå en besked fra en antikvarieboghandler. Det er lykkedes ham, at fremskaffe et eksemplar af Kringelbach’s Suppebog. Den har jeg eftersøgt i mindst 100 år, og nu er den endelig indefor min rækkevidde.

Virksomheden havde besøg af en repræsentant, der har speciale i bolde og andet sportsligt grej. Her fik jeg mulighed for at snolde lidt til Bjørnen. Jeg købt en basketball i den rette størrelse til de unge knajtes hænder. Men schyyys, den kommer først i morgen.

Det var så det og nu er jeg så klar til at sælge nogle flere ørenringe.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy