Himmel, se Havet!

Bøfkød og billig bajer

fredag 7. august 2009klokken 20:32 · 1 kommentar · Køkkenskriverier

Når man så står der i køkkenet med mærkeligt knæ og grimt hår, er det godt, at der i anledningen af fredagen, ligger en billig bajer på køl, som kan vippes åben på et øjeblik, og nydes i små slurke, mens man ind i mellem hakker et stort rødløg.

Løget klares på en varm pande i lidt olivenolie, og oksekød i tern svitses sammen med. Et glas syltet peberfrugt drænes og vendes i. Små og delikate brune champignoner renses, og skæres i tilfældige stykker, og smides derefter på panden.

En god portion pasta koges, og ligefør det rammer al dente, kommer man en lille tot fløde på panden med bøfkødet.

Maden fordeles i de store pastatallerkener, og drysses med flåede basilikumblade.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy