Himmel, se Havet!

Avocado på den søde måde

lørdag 1. august 2009klokken 17:32 · 3 kommentarer · Køkkenskriverier

Jeg brugte temmelig lang tid på at rode i kassen med avocado for at finde lige de fire, der havde opnået en tilpas modenhedsgrad. De fleste var stenhårde, og en del var så modne, at skallen havde løsnet sig betydeligt, flere steder.

Alligevel var der fire som slap gennem kvalitetskontrollen.

De tre af dem havnede i selskab med saften fra en halv citron, samt et trut perlesukker, den danske udgave, der, modsat den svenske, er transparent i kornene. Men, det er i virkeligheden smadder lige meget i denne sammenhæng.

Stavblenderen kom i brug, og efterfølgende blev den cremede avocadomasse prøvesmagt en hel del.

Økologisk piskefløde blev hældt i en skål, og pisket til skum. Jeg smagte til med hjemmeavlet vanillesukker, der jo er er så nemt. Tomme vanillestænger tørres, og blendes sammen med sukker, og så er der vanillesukker i skabet.

Piskefløden blev nænsomt vendt i avocadocremen, og jeg tilsatte lidt mere perlesukker og revet citronskal.

Og så var der bingo på pladen!

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy