Små fine kartofler er blevet kogt møre. I en skål vender jeg kartoflerne med de hakkede urter, og en nydelig klat smør, og lige inden jeg lægger låg på, halverer jeg en håndfuld tomater plukket i egen karm, og smider ovenpå. Varmen mørner tomater en smule. Lige tilpas.
Jeg har igen været heldig med økologien. I dag var det en pakke flæsk i skiver, jeg fik smidt i nakken til det halve.
Skiverne blev sirligt arrangeret på risten over bradpanden, hvor der, i bunden, var lagt et stykke bagepapir, for at lette rengøringen. Jeg dryssede med salt, og smækkede bradepanden i den varme ovn, og lod det passe sig selv, indtil det var knasende.
Om lidt kan vi sådan set godt spise, men Bjørnen mangler. Hvor filan er han blevet af?
2 kommentarer indtil videre ↓
Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.