Himmel, se Havet!

Nål i en høstak

torsdag 16. juli 2009klokken 18:10 · 2 kommentarer · Øjeblikke., Øv

Det er da jeg vil fotografere Rosita the cat i dyb søvn på bunden af en kasse, at jeg opdager, at dimsen er væk. Den der dims, der sidder på siden af hukommelseskortet. Når den mangler, er kortet låst, og sletning af billeder en umulighed.

Jeg kan godt huske, at jeg tabte kortet på gulvet, men jeg mente, at dimsen sad på sin plads, og lod sagen falde.

For at det ikke skal være løgn, har jeg prøvet dette to gange før, men begge gange var jeg heldig, og fandt hurtigt dimsen igen. Nu ser det imidlertid ud til, at den gamler traver, alle gode gange tre, ikke har tænkt sig at komme mig til undsætning. Jeg kan simpelhen ikke finde nålen i høstakken.

Heldigvis har jeg mere end et kort, og jeg har flyttet en dims fra det ene over til det andet, men jeg ender jo hele tiden med et låst kort. Nu tror jeg ikke et sekund på, at jeg er den eneste i landet, der har tabt et hukommelseskort på gulvet, med samme resultat til følge, så hvad gjorde du?

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

  • Pernille

    ..Og straks blev jeg nødt til at pille mit eget kort ud af mekanismen og kigge efter dimser.. Jo jeg har en og kan da også huske dem fra de gamle floppydisks…
    Håber du finder din dims 🙂

  • Pernille

    jeg kan desværre ikke hjælpåe, bar sige: fuck hvor træls! jeg håber du finder en løsning…

Læg en kommentar

Jimmy