Himmel, se Havet!

En vis størrelse

søndag 28. juni 2009klokken 20:50 · 2 kommentarer · Ferie

Jeg slutter aftenen med et forsøg på at få has på den gulerodsmuffin med smørcreme, som jeg i et øjebliks overmod faldt for i Århus tidligere på dagen. Ti stille, hvor den er stor. Sådan amerikanerstor, og næsten for meget.

Og, for meget blev det. En stor del af kagen, desværre det lækre snaskede, landede i skralderen, fordi jeg tåbeligt nok, startede med bunden, og blev mæt alt for hurtigt, og den der gemmer til…katten?

Eller græder jeg over spildt mælk?

Gardinerne må gerne rulle ned nu, og selvom der er udsigt til endnu en natlig hedetur, længes jeg efter at falde omkuld i dybet af endnu en himmelbakkedrøm.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy