Himmel, se Havet!

Temmelig hemmelig

tirsdag 16. juni 2009klokken 18:00 · 2 kommentarer · Øv

Jeg missede et opkald klokken 16.27. Klokken 16.30 opdagede jeg det. Øv, for det er umuligt at ringe tilbage til én med hemmeligt nummer. Der var ingen sms, eller besked på telefonsvareren. Øv!

Men mobilen virker. Batteriet holder, og holder, og holder. Det er jo rigtig fint. Men jeg har mistet alle mine numre. Så, hvis der er nogen, der mener, at de bør stå på min liste, ja så modtager jeg gerne en mail med nummeret, så jeg kan få rettet op på skaden.

Imens har jeg et hemmeligt håb om en chance til hos det hemmelige nummer.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy