Himmel, se Havet!

Lufte hundene

lørdag 13. juni 2009klokken 08:42 · 4 kommentarer · Køkkenskriverier, Ve og vel, Vejret

Regnen er stoppet. Der er underligt stille i udsigten, hvor jeg kan se adskillige hunde på luftetur. Har de også holdt sig indendøre, mens regnen faldt? Så må de være værdigt trængende, må de.

I dag skal jeg ud og fylde huller op. Der er mangel på dit og dat, og min mobil er blevet meldt klar. Men det skal komme an på en prøve, før jeg tror på det, efterhånden.

I går var godt nok i går, men i går gav stof til eftertanke, og selv om andre ofte opfordrer til at anskue glasset som halvt fyldt, vil jeg alligevel vende det på hovedet, for at se om jeg kan finde ud af, hvorfor det lykkedes mig at holde sabelkattene i skabet, selvom alarmen lød.

Efterhånden er det blevet tid til at høste basilikum til sirup. Mens jeg tænker mig om, kan jeg passende stå og røre i en lille gryde med vand, sukker og urter. Bagefter vil jeg vel vide, hvem og hvis hænder, jeg skal trykke varmt og taknemmeligt.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy