Himmel, se Havet!

Kylle på rist og kartofler i fad

søndag 7. juni 2009klokken 18:47 · 4 kommentarer · Køkkenskriverier

Der er selvfølgelig en hel del Napoleon i Krig og Fred, men Kylling Marengo, blev ikke det, der kom ud af den stak kyllingelår, der lå i køleskabet.

En stor portion kartofler blev renset, skrabet, og skåret i både, og derefter smidt i bradepanden. Ovenpå lagde jeg risten, og placerede en masse kyllelår, der blev penslet med en marinade pisket sammen af oliveolie, citronsaft, salt, peber og sennep. Resten blev dryppet over kartoflerne, og efter et ekstra skud salt fandt jeg i sidste øjeblik på, at drysse med flere nævefulde grønne stenfri druer.
Og så røg hele herligheden i ovnen, der var sat til 200 grader.
Om det var gået i Napoleons lejr, ved jeg ikke, men det gik her, endda rigtig godt.
Nu venter tredjesidste afsnit og de rene lommeletter. Åh, det er en knuser!
Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy