Himmel, se Havet!

Præmiepladsen

mandag 25. maj 2009klokken 17:05 · 3 kommentarer · Lejligheden

Pyha! Nu er der skiftet ramme, og en ny plads fundet til mit dejlige billede.

Helt nemt var det ikke, for det viste sig, at den først udvalgt plads, bare ikke passede alligevel. Så kom en ny plads til overvejelse, men selvom det var ved skrivebordet var det også sådan lidt bag en dør, og selvom jeg ville kunne nyde det helt, virkede det lidt respektløst.

Til sidst sad den i øjet, ved siden af ‘havevinduet’. Her kommer bundfarven på billedet til at spille sammen med vægfarven, på den helt rigtige måde, og man ser det, så snart man træder ind i stuen, og når jeg sidder ved skrivebordet, kan jeg nyde både ‘havevinduet’ og billedet.

Så nu er den sag i vinkel, og endda også i vater.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy