Himmel, se Havet!

Kniplinger på kanten

onsdag 20. maj 2009klokken 17:51 · 3 kommentarer · Hverdag, Øjeblikke. Mig

Med snuden inde i en forretning, har jeg efter cirka tre minutter og femogfyrre sekunder, allerede formøblet sekshundredefemogfyrre kroner på tre eau de cologner, og et par flade futter i behagelig model. I tankerne. For jeg var standhaftig, sør’me så og sgu!

Nænej, ingen snold, men til gengæld en kurvfuld biodynamisk hvedemel, økologisk gær, koldskål, jordbær, og nåja, to hefeweisser, og tre dobbelt Daim.

Vel hjemme i hytten, ventede to kasser årstider, og en dejlig stor pakke med mit navn på. Min gevinst!
Men inden jeg når så langt, står jeg på gaden, og og løfter kurven af TrilleNyx. Let hovedpine, træt efter en lang dag, og som noget nyligt tillagt, også lidt sulten. Slidt. Brugt. Udkørt. Slam! Bam! Færdig!
Men lykkelig.
Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy