Himmel, se Havet!

Strimler

torsdag 23. april 2009klokken 18:30 · 3 kommentarer · Køkkenskriverier

Dér landede foråret lige midt på køkkenbordet, og hvis ingen vrister kniven fra mig, strimler jeg hele bundtet op på én gang! Ramsløg, en af forårets glæder, og jeg kan bare ikke få nok.

Tun fra dåse vendt på panden, sammen med ristede brune champignon med masser af smag og duft. Jeg har virkelig været heldig med den portion! Oveni hælder jeg en dåse økoflåede uden nogen krydderitilsætninger af nogen art.

Og strimler ramsløg.

Vand til pasta i en gryde, og når det koger på den alvorlige måde, salter jeg, og lægger hånd om spaghettien, og putter den i gryden. Røre, røre og strimle ramsløg.

Nattegudinden tigger fuldstændig blæst for hæmninger, og det betaler sig. Hun får. I en lille fin godteskål. Selvfølgelig gør hun det.

Og så strimler jeg ramsløg.

Pastaen ender med et drys rosenpeber, en masse revet citronskal og et skvæt oliveolie på en dyb tallerken. Ramløgene bliver lagt som en dyne over tunsaucen. Og så spiser vi.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy