Himmel, se Havet!

Tak og god Tone

fredag 6. marts 2009klokken 21:10 · 4 kommentarer · Bøgernes verden

Man skal være stor nok til at sige tak, når lejlighed sig byder. Det gør den nu, og jeg siger tak for tip om Tone, Jens.

Jeg gennemlæste den igår aftes med sønderskudt hjerne og udbrændt hængende i vandskorpen.

Det blev kærlighed ved første blik, og det bliver ikke det sidste.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

 • Zette

  Dejligt, at du også kan li den. Det er sådan en bog, der skal læses igen og igen. Jeg har indkorporeret nogle Tone-citater i min dagligdag, så som fx: Man har aldrig hørt om nogen, der stjæler en opvask! Eller hendes livssyn på det anderledes: Du er den tykkeste mand, jeg nogensinde har set, dig vil jeg sy et sæt tøj!

  Da Besøgstid på p1 talte med Suzanne Brøgger kom de forresten ind på Tone… Blot hvis du får lyst at høre mere

 • Marina

  Å den bog elskede jeg simpelthen i stykker da jeg var et helt ungt menneske. Jeg læste den igen og igen og igen til omslaget faldt af og siderne faldt til jorden. Så købte jeg mig en ny som jeg har endnu. Tone og den meget smukke beskrivelse af hende er skrevet på mit hjertes inderste vægge.

  Jeg håber du så småt kommer til kræfter ellers må du farve dine karklude og lade opvasken stå men endeligt ikke i vasken for den er et arbejdesredskab…

 • jensdrejer

  Hvor er jeg glad for at du kan lide den, Sifka. Lige som Zette og Marina, har jeg også læst bogen igen og igen. Når livet er lidt træls, så synes jeg simpelthen at jeg får ny energi, bare jeg læser et par sider i Tone. Jeg ville ønske, at jeg havde mødt Tone da hun levede. Bare en enkelt gang! Hun er åbenbart et menneske, som har gjort et stort indtryk på alle dem som har mødt hende.

  Og til Zette: den der med opvasken er også et af mine yndlingscitater! 😉

 • Nille

  Det er en helt igennem fantastisk bog – jeg læste den som ung; men af uforklarlige årsager står den ikke i min reol! Den skal absolut købes på næste hjemrejse!

Læg en kommentar

Jimmy