Himmel, se Havet!

Og der kom regn

onsdag 25. februar 2009klokken 18:50 · 4 kommentarer · Arbejde, Køkkenskriverier

Fuldstændig talentløs, men inspireret af formiddagen hændelser laver jeg salat med tomater og gouda i små gulorange tern. Pasta koger i gryden, og når vandet bliver hældt fra, vendes den med lidt god olivenolie, og serveres i fuldvoksne pastatallerkener OVEN på salaten. Det hele smelter blidt sammen, og udgør min aftensmad.

I formiddag vandrede vi på Volden. Et par svaner glædede en lille flok opmærksomme prinsesser mellem tre og seks, ved at mødes frontalt på midten, med halsene krummede i hjertefacon. Hvilken jubel, hvilken glæde og smadder pladder romantisk.

Gårsdagens solskin har gjort hjerterne forårskåde, og breder lidt rosa glød over de vinterblege kinder.

Et lille gult tæppe af erantis, får lokket små fingre på afveje, og blomsterhoveder knækkes for tæt og helt uden stilk. Men de lyser op, og spreder en gylden duft samt glimt i de glade øjne. Jeg synes pludselig, at snabelstøvlerne føles alt for tunge og vinteragtige om fødderne.

Og tungere skal de blive, da jeg passerer en nærgående gren, der viser mig årets første grønne knopper. Men hold kæft, hvor forventningens glæde stråler ud af stemmen, da jeg udråber min opdagelse.

For god ordens skyld har jeg lige revet citronskal over pastaen, og vendt hele molevitten med den der gode olivenolie.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy