Himmel, se Havet!

La’ vær’.

fredag 1. juni 2007klokken 17:50 · 2 kommentarer · Nuet

Dejligt mørkt øl i en kasserolle. Afkøles og en god stund senere er ingredienserne samlet i en lækker lysebrun velduftende dej.

Jeg er nået frem til det punkt, hvor dejen skal stå lunt og passe sig selv og så forøvrigt hæve til det dobbelte i størrelse. Surdejen virkede lidt tam, så jeg har fingre og tæer krydsede.

Dejen blev æltet godt igennem på trods af at, jeg kunne mærke den polske bycykelturists indflydelse i håndledet.

I må ikke be’ om opskrift, fordi jeg aner nærmest ikke, hvad jeg har gjort. Måske senere kan jeg danne mig et overblik.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy