Himmel, se Havet!

Alatriste var trist.

torsdag 31. maj 2007klokken 22:05 · Endnu ingen kommentarer · Nuet

‘Captain Alatriste’ med Viggo Mortensen var ikke lige, hvad jeg havde regnet med. De talte spansk, hvilket i og for sig er godt nok, men da jeg ikke kan sproget, blev jeg nød til at læse teksten, og så kunne jeg ikke strikke samtidig med, at jeg så filmen. De knurrede også en del og stak hele tiden hinanden i hjel med knive og så tabte jeg altså tråden. Den glider måske nemmere ned i morgen.

Jeg skiftede til ‘Scoop’ med Woody Allen og Scarlett Johansson og det gik straks bedre, både med film og strikketøjet. Den var skæg og så fik jeg et gensyn med en vis herre fra ‘Deadwood’.

Jeg har selvfølgelig glemt, hvad han hedder både i den virkelige verden (Ian McShane) og i ‘Deadwood’ (Al Swearengen). Ak ja, Deadwood var et rigtigt eventyr og jeg var høj på hvert eneste afsnit.

I morgen må allertristen prøves igen og ellers venter Leonardo DiCaprio i ‘Blood Diamond’. Den skulle indeholde flere af de elmenter, der gør en film spændende. Glæder mig.

Derudover, er der et eller andet med et brød, og det kan vi således gå til ro på. Godnat og sov godt.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy