Himmel, se Havet!

Meget mere bedring

fredag 30. januar 2009klokken 19:50 · 4 kommentarer · Køkkenskriverier

Tidligere på dagen talte jeg med Bjørnen omkring noget aftensmad. Han havde lige forspist sig på noget frokostnoget, og derefter igen på noget sent frokostnoget, så vi behøvede ikke at bevæge os ud i noget stort, mente han.

Tidligere.

Vel hjemkommet fra cykeljobbet, stod han med snudeskaftet dybt begravet i køleskabet, og spurgte mig ud om aftensmadens indhold. Jeg svarede i følge tidligere aftale, at det jo ikke skulle være noget stort, og tre minutter efter var han ude af døren, henne om hjørnet i det lokale supermarked og fylde kurven.

Nu skal vi have hakkebøf med avocadocreme og hasselbach’er. Bjørnen steger. Bjørnen blender. Bjørnen styrer. For vildt.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy