Himmel, se Havet!

Det sidste

lørdag 17. januar 2009klokken 19:03 · 5 kommentarer · Fest og fejring, Køkkenskriverier

Hakkede hvidløg, forårsløg og skalotteløg blev svitset i en pande. Flåede tomater blev tilsat, sammen med et brev økologisk krydderiblanding, hvor der blandt andre spændende ting var spidskommen i duftsporet.

Nu lidt vand, og efterhånden blev det tid til at tilsætte fire tern mørk chokolade med chili. Chokoladen efterlod en duft af mørk elegance og blødhed, der gjorde, at det blev svært at vente med at smage.

Jeg ventede. Og blev belønnet.

I en gryde varmede jeg en sjat olivenolie, og brunede hakket oksekød heri. Jeg distraheres i mine beskrivelser af Lars H.U.G, der synger i baggrunden. Der var engang…

Molen med chokolade og det brunede kød, blandes sammen, og varmes op lige før serveringen, som først foregår, når der er skivet tomater, strimlet salat og revet ost. Racletten varmes op, og bordet dækkes. Bemærk venligst de matchende servietter. Lysene bliver tændt, og vi spiser lige om lidt.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy