Himmel, se Havet!

Udsalg

onsdag 31. december 2008klokken 12:40 · 6 kommentarer · Ud og se og hjem igen.

Afsted med os. Ind til Magasin, hvor der var masser af plads. Vi nåede lige at hive et nummer ud af automaten, og så var det vores tur. Og således fortsatte det lige indtil, vi skulle med metroen hjem igen. Slut.

Mens metrofolket stod og bankede på døre og skruede lidt hist og pist gik vi så på udsalg, og nåede også omkring blomstertorvet, hvor amaryllis og hyancint var til fals for en billig penge.

I håb om fremgang på metrofronten returnerede vi, men kunne kun komme til Christianshavn. Herfra traskede, vi grinende over Volden. Jeg fandt kameraet frem, og straks flygtede fuglene. Det er ved at blive en tradition. Grin og fugleflugt på Volden.

Nu sidder jeg her, og bliver nedstirret af nattegudinden, der er frisk på lidt køkkenskriveri, og jeg må vel også til det. Men først skal jeg lige stille foråret på plads i vinduet, og så går jeg i gang.

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy