Himmel, se Havet!

Både lys og lampe

søndag 23. november 2008klokken 10:41 · 1 kommentar · Weekendsysler

Jeg holder lav profil. Det kolde vejr driller og lokker på samme tid. Lørdagen blev brugt til at ordne badeværelset, vælte størstedelen af indholdet fra gulvspanden ud over støvsugeren, der i rædsel, satte fuldt blus på samtlige røde lamper. Ren julestemning. Om lidt skal jeg finde ud af, om den er afgået ved druknedøden, eller om den klarede skærene.

Søndagen ser lidt anderledes ud end først planlagt, for jeg tager heller ikke til Jylland i denne gang. Jeg har brug for at spare på krudtet til den kommende uge, hvor der, måske, skal gang i hammer og mejsel. I stedet hersker der almindelig weekend, og hvad deraf følger af rare ting.

Jeg nyder det høje klare solskin og for min skyld, hvis jeg lige ser udenom det med kuldens indflydelse på mine fingre, må sneen godt komme i rå mængder. Det vil være rart at have noget smukt i udsigten i den kommende periode, hvor TrilleNyx og jeg alligevel holder pause.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy