Himmel, se Havet!

Meget mere musik

onsdag 19. november 2008klokken 18:30 · Endnu ingen kommentarer · Musik

Efter en lang dag med lygter i lange baner, kunne jeg vende TrilleNyx mod strømmen, og cykle afsted efter det sidste til musiksiden. En lille æske med et æble på 160 GB, samt et par cd’er lå som lovet og ventede. Bare på mig.

Bagefter sneg jeg mig et par etager op, og fik lidt ekstra guf med i kurven. Jeg skal i princippet til at starte forfra med musikken, og nogle af dem, der forlængst var store, fås nu til næsten indkøbspris. I hvert fald billige, men af den grund alligevel ikke noget skidt.

Og hold da op, hvor jeg nyder at kunne komme hjem til en spilledåse, der virker. Det er stort.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy