Himmel, se Havet!

Skrald

lørdag 1. november 2008klokken 15:35 · 3 kommentarer · Køkkenskriverier

Folk går ned med stress om ørerne på mig. IRL og her. Jeg har selv været der, og øver mig stadig på at blive bedre til at undgå det røde felt.

Et af stederne, hvor jeg kan gøre noget, er i køkkenet. Mad til flere dage er godt. Man kan også spare penge på det, og det har de skrevet om i dagens avis. Finanskrise, og alt det der.

Der er også et par madforslag, og jeg vil afprøve det ene, en efterårspostej med selleri, pære og hasselnødder. Det er Tina Scheftelowitz der er kvinden bag den opskrift.

Men der er ikke gået mere end tre minutter, så er jeg allerede i gang med at lave min egen udgave. Og der bliver skrællet og revet, så det er en fryd. Jeg har jernet rødbede, pære, gulerod og bladselleri gennem foodprocessoren, og nu står der en stor portion råkost, klar til at komme videre i systemet.

Jeg vil tro, at retten ender med at blive en efterårspostej lavet af hakket oksekød, æg, havregryn, hakket løg, hasselnødder, skivet champignon og en pæn portion af råkosten. Dertil en råkostsalat med granatæblekerner og mandarinsaft. Sluttelig får det hele følgeskab af en flok ovnbagte aspargeskartofler skåret i stænger.

Uhm, den kage dufter…

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy