Himmel, se Havet!

At arbejde på højtryk

torsdag 30. oktober 2008klokken 16:50 · 4 kommentarer · Arbejde, Ve og vel

Først af alt, alle har det fint. Mig, Bjørnen, alfen, nattegudinden og resten af familien. Min beslutning om at udsætte turen til Alfeland, har noget med mit arbejde at gøre. Noget med at kunne gøre en forskel for noget, for nogen.

Og det gjorde en forskel i dag, og det vil gøre endnu mere forskel i morgen, så min beslutning var rigtig, og er det hele værd.

Der har ind imellem været meget, meget tunge dage på jobbet, men det der sker lige nu, gør en forskel. Også for mig. Det skubber det tunge lidt i baggrunden, ja, næsten i glemmebogen. I hvert fald til næste gang.

Nok om det, nu vil jeg koncentrere mig om køkkenet, og den kartofflesuppe, jeg har i tankerne.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy