Himmel, se Havet!

Bajer og burger

fredag 17. oktober 2008klokken 18:28 · 2 kommentarer · Køkkenskriverier, Weekendsysler

Guld. Au. Aurum. Grundstof, placeret som nummer 79 i Det Periodiske System. Fås nu på flaske. Blød og sødlig. Fra Svaneke, en af yndlingsbyerne, på yndlingsøen, Bornholm.

Jeg er i gang med en flok lågløse burgere. Det er hurtigt, nemt, og lige det der skal til på en fredag, hvor vi alle, mere eller mindre, er lidt brugte i betrækket efter endnu en uge.

Hakket oksekød smøres på burgerboller, sættes i ovnen, drysset med salt og peber. Når de er klar, er der bare tilbage at overhælde dem med yndlingstilbehøret. Sennep, ketchup, remoulade, syltede agurker, rødbede, rå- eller ristede løg, eller måske det hele. Eller noget helt andet. Slaget er frit.
Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy