Himmel, se Havet!

PANG!

søndag 20. maj 2007klokken 16:39 · 4 kommentarer · Smykker.

Dovenbjørn Design: Udsnit af ørenringe i PANG!
Dovenbjørn Design: Udsnit af ørenringe i PANG!

Dovenbjørnen fik lidt fra hånden i dag. Jeg har gået i et stykke tid med noget PANG! i hovedet, men først i dag kom det ud igennem fingrene. Jeg synes selv, at jeg er sluppet meget godt fra det, og jeg kan mærke, at der er mere på vej.

Lige nu er jeg færdig og må holde en pause. Det er opstarten, der er den værste, fordi jeg skal tegne, tænke og prøve mig frem hele tiden. Det er en lille smule trættende, men når den første ørenring er lavet plejer det, at blive nemmere, så er det ren håndværk for resten.

Jeg vil blive glad for respons på Dovenbjørnens udskejelser, men lige her er detaljerne holdt lidt skjult, hvilket der er en særlig årsag til.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy