Himmel, se Havet!

Fra træf til venner lag

lørdag 27. september 2008klokken 18:19 · 5 kommentarer · Ud og se og hjem igen.

Fredag eftermiddag, sent. Tripper for at komme afsted, men udadtil mærker man det ikke. At jeg tripper utålmodigt. Afsted på TrilleNyx, over broen i fuld fart. Tåbeligt, tænker man, når der nu skal drikkes øl. Men tåbelig er jeg nu ikke, for TrilleNyx bliver senere kørt hjem af Bjørnen, fra et sted i nærheden af Zum Biergarten, hvor venner venter.

Nej, det var ikke et blogtræf, det var et fyraftensmøde i venners lag. Vi grinte, og vi drak. Vi spiste, og vi… nej græd, det gjorde vi altså ikke. Jeg er så glad for, at jeg kom afsted, trods vaklende hverdag, og vanvid i øregangen.

Da jeg spadserede hjem, var luften mild, og det føltes, som gik jeg et andet sted, i en anden årstid, i en anden by. Opløftet, træt og meget glad. Nej, det møde, var der ingen ben i. Eller vent, måske alligevel et enkelt par.

Tak I tre og en enkelt morfar.

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy