Himmel, se Havet!

Capitainen rider igen

søndag 31. august 2008klokken 17:16 · 1 kommentar · Haveliv

Nu som karsebakke.

Jeg har været en tur i haven og sad, med min havemakker, og ‘vaskede’ jord, som en anden guldgraver. Mine småindkøb fra et tidligere havecenterbesøg sammen med Andrea, kom også i god jord. Lerrig, men anvendelig.

I morgen vil jeg, hvis vejret er til det, forberede en stribe forår langs naboens nysatte plankeværk. At få en smule ukrudt af vejen, er heller ikke af vejen, på sådan en mandag eftermiddag. Jeg glæder mig allerede.

I hytten her, bagefter haven, har jeg travet køkkengulvet tyndt med opvask og vasketøj. Aftensmaden aner jeg intet om. Der er sort skærm. Helt sort, men om en uges tid kan vi få karse på æggemaden.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy