Æbleflæsk taget oppefra og ned. Skær dagens tilbehør i stykker, mens du græder salte tårer ned over maden og over livet. Søde æbler skæres i både, derefter røde løg, der også trækker de dyrebare dråber frem. Duftende rosmarinstilke, ribbede og drysset over frugt og grønt.
Flæsk i skiver fra heldige økologiske grise røg lige ned i kurven hos heldige økonomiske! mig. Grisen var nedsat i holdbarehedens navn til halv pris.
Nu simrer flæsk på rist, og drypper ned på håndskåret frugt og grønt i en 200 grader varm ovn. Der er drysset med salt og telepatisk guldstøv, så det kan kun blive godt. Jeg sætter tiden, og veksler mellem at tjekke stribet flæsk og striber i et stykke leopardjaspis, der efter sigende skulle være en beskyttelsessten, der eliminerer negativitet. Yeah right, siger jeg bare! Ligenu.
Èn kommentar indtil videre ↓
Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.