Himmel, se Havet!

Himmelmagi

torsdag 21. oktober 2010klokken 22:48 · 1 kommentar · Aftenstund, Ferie

Og, hvad rammer så blikket, når jeg sidder der med en bananmad liggende i vindueskarmen, og en sort kat vippende på ryglænet? Jo, øjnene ser rigtig meget blå himmel med store hvidlige skyformationer. Et enkelt fly og et par kraner. Det er ellers længe siden, at der har været opererende kraner i udsigten. Eller nej, det passer ikke, men jeg har ikke rigtig bemærket dem. Vel vænnet mig til dem.

Smukt har det været, men nu er det sent, og natten ankommer om en times tid. Inden da er jeg vist tørnet ind, for jeg har haft travlt med at lære nye kunster. Ren musemagi. Sådan.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

  • Ibs

    Næh, er det ikke min dejlige, elskede Ferring-bygning, hvor jeg hver morgen ventede på, at metroen skulle komme og køre mig på job! Åh, hvor jeg savner Amager!

Læg en kommentar

Jimmy