Himmel, se Havet!

Mad i varme

onsdag 21. juli 2010klokken 20:07 · 2 kommentarer · Køkkenskriverier, Ve og vel

Jeg gider ikke lave mad, sagde jeg, og gik straks ud i køkkenet, og strimlede et halvt spidskål, kvartede nogle champignoner og hakkede en god håndfuld dild. Kålen blev vendt med svampene i en lækker citronolie på panden, og derefter smidt over på tallerkenerne, der stod klar med skiver af farsbrødet fra i går. Et fornuftigt drys med den hakkede dild, og så kunne vi spise.

Jeg er holdt op med at sejle, og er stadig voldsomt imponeret af akupunkturen, jeg fik hos lægen. Hatten af for den. Det er noget der virker.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

 • Hanne

  Her har tøserne været alene hjemme.
  Laks, spinat, citron, dild og båndpasta blev forsamlet til et vidunderligt måltid.
  Nydt sammen med en smule aften svalhed under birketræet.
  Hvor dejligt at du har fået prikket til ubalancerne.
  Send mig en tanke i morgen formiddag, da står den på jobcenter-aktiveringssamtale. Som om jeg er klar til det ;(

 • Jens

  Jeg kan godt lide spidskål, men min fantasi er vist ikke så stor. Jeg tror jeg vil prøve din opskrift. Det ser både nemt og lækkert ud! 😀

Læg en kommentar

Jimmy