Himmel, se Havet!

Kanelsuk

tirsdag 18. august 2009klokken 18:37 · 4 kommentarer · Køkkenskriverier

Jeg vågner på sofaen ramt af stilheden fra stilladset. I samme tempo, som jeg langsomt vågner rigtig op, kommer jeg i tanke om, at jeg er på egen hånd med aftensmaden i dag.

Noget må gøres.

Kalvekød i strimler brunes på panden i olivenolie, og et drys kraftige kanelsuk, salt og rosenpeber tilsættes. Zucchini i grove tern vendes med. En lille filone venter i en pose på køkkenbordet.

De kraftige kanelsuk, er en blanding jeg har lavet af, ja, rigtig gættet, kanel og sukker, helt nøjagtigt rørsukker, men det er kanelen, der taler højest. Rigtig højt. Sukkeret har blot det formål at karamelisere tingene en smule.

Og, *suk*, det virker.

Did you like this? Share it:

4 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy