Himmel, se Havet!

Workshop.

søndag 27. januar 2008klokken 10:19 · 3 kommentarer · Nuet

Taknemmelighed var en af de følelser, der dukkede op til overfladen, da jeg sad bænket ved Shabbys hyggeligt dækkede bord. Det er bestemt altid dejligt at lære noget nyt, men det er storslået dejligt, at kunne konstatere, at jeg kontrollerer min tro følgesvend bedre og bedre. Jeg styrer, ikke den.

Lisbeth Tolstrup, der forestod workshoppen, viste sig at være en storslået underviser og et behageligt menneske. Hun styrede med venlig bestemthed seancen, og sørgede for at de fremmødte strikkegale kvindfolk, fik ny viden og en rigtig god oplevelse med hjem.

Jeg selv havde døren stående pivåben, og var så vidensbegærlig, som jeg ikke har oplevet længe. Jeg strikkede, spurgte, fortalte, lyttede, grinede og sugede til mig. Nedsvælgede det hele med Shabbys hvide te i koppevis. Det var ikke bare strik, det her, det var samhørighed og nærvær. Balsam for et svækket selvværd.

Alt dette foregik i rare omgivelser, og Shabby havde sørget for et hjemmebagt traktement med både kanelsnegle og senere lækre boller med matchende pålæg og hjemmegjort æblemarmelade, der var herligt frisk i smagen, og havde en lækker rustik konsistens. Det var godt at vi i sin tid, tog os tid til den udflugt.

Lisbeth Tolstrup kom med en masse brugbare tips og fiduser. Om bordet var der forskelige grader af strikkekunskab, men Lisbeth kom hele raden rundt med sin venlige imødekommenhed og ingen blev tabt på gulvet.

Hun præsenterede klart nok sin sidste bog og redegjorde for baggrund og opbygning, men hun havde også en del andre bøger med som inspiration, og dermed blev min ønskeseddel forlænget med mindst to, tre titler.

På falderebet moslede Anne og jeg med at få styr på en slags Turning Torso-teknik. Anne speedstrikkede, men vi begge fulgte med i Lisbeth anvisninger. Sidst Anne og jeg mødtes var det over en kop godt øl, men jeg tror at det var fornuftigt at adskille øl og snak fra strik og snak.

Det, at jeg gik hen, og begyndte at blogge, har efterhånden vist sig at være en rigtig god beslutning, og jeg glæder mig til de kommende øl-, strikke- og andet godtmøder, der garanteret ligger og venter.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy