Himmel, se Havet!

Udsalg.

søndag 30. december 2007klokken 14:23 · 3 kommentarer · Nuet

Jeg kan altså ikke finde ud af både at købe ind til lækker nytårsmiddag og gå på udsalg samtidig. Det er for modsætningfyldt. Chokoladen var på udsalg, så der passede tingene sammen, men i køkkenafdelingen gik jeg død, og kunne ikke skelne den ene stegepandes forskel og fordel fra den andens. Opgav.

Lod bekvemmeligheden vinde, og købte ind i det lokale supermarked. Det var dumt, men så kan jeg vel lære det til næste gang. Mærkværdigvis kunne jeg få både æggehvider og champagne, men avocadoerne var hårde og ubarnhjertige som kanonkugler. Krydderurterne var repræsenteret af potter med halvvissen koriander og dild i så små samlinger af kviste, at det var latterligt. Min egen skyld, egen skyld.

Nu bliver det, som det bliver, og det bliver vel også godt nok, men er godt nok, nu nok? Vi får se.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy