Himmel, se Havet!

Die Alte

søndag 14. august 2011klokken 09:43 · 18 kommentarer · Øjeblikke. Mig, Tanker om ting og tilstande., Ve og vel

I dag er det min fødselsdag. 58 år. Og jeg står op, og har næsten glemt det, indtil jeg tænder for verden udenfor, og ser at der er post. Til mig. Til glæde. Til fornøjelse. Tusind tak

Sidste år havde jeg det forfærdeligt. Jeg var banket ned efter en ferie med smerter, svimmelhed og modløshed. Jeg satte et øjebliksbillede på bloggen i trods. Og fjernede det igen, for senere kunne jeg ikke holde ud at se på det.

Alligevel gør jeg det igen i år. Sætter et øjeblikbillede på bloggen, men i år er forholdene heldigvis helt anderledes, og jeg træder ind i feriens sidste søndag med fødselsdag, strithår og glade forventninger.

Did you like this? Share it:

18 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy