Himmel, se Havet!

En ukendt størrelse

tirsdag 5. juli 2011klokken 23:30 · 2 kommentarer · Køkkenskriverier

Jeg har været i haven. Igen. Og hvornår er jeg ikke det, skulle jeg lige til at sige, men nej, jeg er trods alt ikke afsted hver dag. Selvom jeg godt gad.

Dagens høst blev endnu en portion jordbær, lidt rabarber, hindbær, og noget jeg mener er stikkelsbær, men som også kan ligne forvoksede solbær, og da herligheden var blevet omsat til syltetøj, og jeg havde tabt en skefuld ved siden af glasset og således åbnet for muligheden for en ‘her og nu’-smagning, mente Bjørnen, at det smagte som ribs!

Så en egentlig opskrift på dagens sylt findes ikke rigtig, for jeg aner ikke, hvad jeg har leget med, men jeg kan sige så meget, at der også var mynte, vanille, citron og lavendel med i spillet.

Resultatet blev fabelagtigt, og nu kører en indre film med stakke af pandekager og det nye syltetøj i de absolutte hovedroller, og fred får jeg ikke, før filmen bliver fremkaldt og serveret.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy