Himmel, se Havet!

Vildt vejr

tirsdag 5. juli 2011klokken 23:14 · Endnu ingen kommentarer · Køkkenskriverier, Vejret

Mens udsigten var forsvundet i et inferno af regn, tøflede jeg omkring i køkkenet, og omsatte røde bær og frugter til lækre ting på glas.

Sprut er altid godt, så jeg skivede jordbær ned i et glas sammen med en stor kvist rosmarin og en vanillestang. Ovenpå det hældte jeg vodka til det dækkede, og skruede låget på.

Det skal stå mørkt i tre dage, og her er barskabet velegnet, og når jeg passerer, lukker jeg lige lågen op, og vender glasset et par gange. Lukker lågen igen, og tøfler videre.

I morgen har det trukket længe nok, og skal filtreres. Et fint lille interessant projekt som jeg faldt over her, og fra den kant har jeg allerede hentet flere ideer til nye udskejelser til senere afprøvning.

I Sverige enten hader, eller elsker man Ernst. Jeg ved ikke, om jeg ligefrem elsker ham, men jeg kan udholde at se ham på skærmen, når han tryller faldefærdige svenske rønner om til skønne sommerhuse med respekten for det oprindelig i allerhøjeste grad i behold.

Ind imellem det med hammer og sav, er der også plads til lidt køkkenskriverier, og glasset med de marinerede tomater faldt lige i min smag. Endda så meget at jeg for en gangs skyld har fulgt opskriften helt og aldeles, så værs’god, snup den gode ide her og se om du kan nære dig.

Inden jeg lukkede, og slukkede for køkkenregion, fik jeg også kogt en gang rødgrød. Den blev nydt hertil aften, godt med kold fløde, som den ene hr. Price anbefaler det.

Da jeg endelig faldt ned i hvilen, opdagede jeg, at det vilde vejr havde ædt både fjernsyns- og internetforbindelsen, så Yay! for LilleNyx og iPhonen.

 

 

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy