Himmel, se Havet!

Rødder og rester.

søndag 18. november 2007klokken 19:22 · Endnu ingen kommentarer · Kreativitet

På bunden af grøntsagskassen lå en flok kartofler og et par persillerødder. I køleskabet lå en aubergine, og der stod også en rest ymer. På frost lå en rest hakket oksekød og en pose æblesovs med timian.

Kødet er blev svitset på panden sammen med kanel, stødt nellike og paprika. Derefter tilsatte jeg salt og peber. Ved bordet skal der drysses hakket rødsløg over.

Æblesovsen blev blandet op med ymer, salt, karry og peber.

Kartofler, aubergine og persillerødder blev vasket, skrællet og skåret i grove stykker og derefter marineret i olie og ribseddike. Bagefter blev det hele hældt op i en bradpande og smidt ind i varmen.

Nu kalder køkkenuret, og det er blevet tid til at smage på sagerne.


Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy